Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Menu
ABC Clinic
Droge huid

Restylane Vital Skinboosters voor een stralende huid

Skinboosters tegen een droge huid

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan een droge huid. Het regelmatig wassen met water en zeep, het winterseizoen, maar ook een scherpe zon in de zomer en centrale verwarming zijn enkele factoren die een droge huid veroorzaken. Dit komt vaak door een verstoorde vochthuishouding. De huid wordt rood en schilferig en er kunnen kloofjes ontstaan. Door een behandeling met Skinboosters wordt de huid van binnenuit gehydrateerd en zal de huid weer gaan stralen.

Het resultaat van de behandeling

Skinboosters behandeling   Skinboosters behandeling
Voor  Na

De Restylane Skinbooster is gemaakt om de huid een oppepper te geven. De Skinbooster wordt met een dunne naald onder de huid geïnjecteerd en legt hier een badje van vocht aan waardoor de huid van binnenuit gehydrateerd wordt. Dankzij hydratatie van binnenuit wordt de vochtbalans weer op peil gebracht. Hierdoor neemt de elasticiteit van de huid toe, verbetert de hydrobalans en verfijnt de structuur van de huid. Dankzij verbetering van de hydrobalans verdwijnen de symptomen van een droge huid en zie je er weer stralend uit. Het resultaat van de behandeling is niet direct zichtbaar, omdat de Skinbooster nog vocht aan moet trekken. Het resultaat van de behandeling houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan en kan zo vaak herhaald worden als je wilt.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

De behandeling tegen een droge huid starten we met een kosteloos consultgesprek in Breda. Dit gesprek is erg belangrijk. De cosmetisch arts luistert tijdens dit gesprek naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van je droge huid en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Je krijgt tijdens dit consult alle gelegenheid om uw vragen te stellen.

Wil je vrijblijvend een afspraak maken voor je behandeling met de Skinbooster? Bel dan naar 076 -542 31 54, vul het contactformulier in of plan je afspraak online. Wij zijn van maandag t/m zondag van 8:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Uw droge huid verminderen

Een droge huid ontstaat door disbalans in de vochthuishouding. Het gevolg van een verstoorde vochthuishouding is een schilferige, rode huid met kloofjes. De behandeling met Skinboosters zorgt voor een badje van vocht onder de huid, waardoor de vochthuishouding weer op peil komt en je huid er weer stralend en jong uitziet. Let op: Omdat de Skinbooster nog vocht moet aantrekken, duurt het enkele weken voordat het resultaat zichtbaar is.

De behandeling tegen een droge huid

Met een dunne naald wordt een kleine hoeveelheid Restylane Vital Skinbooster onder de huid geïnjecteerd. Dit kan, afhankelijk van het te behandelen gebied, met of zonder verdoving worden toegepast. Voor het beste resultaat adviseren onze cosmetisch artsen te starten met een kuur van twee of drie behandelingen. Na de behandeling kan je wat last hebben van roodheid, lichte zwelling of blauwe plekken. Dit ongemak is meestal na enkele dagen weer verdwenen. Het resultaat van de behandeling houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Je kunt de behandeling zo vaak als je wilt herhalen om de vochthuishouding op peil te houden.

Video Skinboosters

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor de behandeling tegen een droge huid?

  • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines (Botox), Skinboosters en fillers;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 reviews);
  • Wij werken met veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de behandelend arts;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
  • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Prijzen Restylane Vital Skinbooster

Behandeling Restylane Vital Skinbooster*   Prijs
Restylane Vital Skinbooster 1,0 ml €350,-
  3,0 ml €795,-
*Vaak wordt een kuur van drie behandelingen aanbevolen. Daarna volgt er ieder half jaar een onderhoudskuur.

Een consult is altijd noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de cosmetisch arts je dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.