Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Bunny lines (neusrimpels)

Verwijder je bunny lines met Botox!

Een mooie neus zonder rimpeltjes
De een heeft er meer last van dan de ander: bunny lines, ofwel rimpels op de neus. Deze rimpels hoog naast je neus zie je als je lacht, je je neus optrekt of in de zon kijkt. Bij sommige mensen zijn deze bunny lines al vanaf jonge leeftijd zichtbaar. Sommige mensen storen zich aan deze neusrimpels en willen ze laten behandelen. Dan kan op een veilige en natuurlijke manier met Botuline toxines als Botox en Azzalure.

Meer informatie

Het resultaat van de behandeling

Voor Bunny lines voor behandeling
Na Resultaat behandeling van de bunny lines
Last van bunny lines (neusrimpels)?
VoorBunny lines voor behandeling
NaResultaat behandeling van de bunny lines

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. Maar na twee tot zes dagen wordt je huid al gladder, na twee weken is het definitieve resultaat bereikt. Dit effect houdt vervolgens drie tot vijf maanden aan. Het gebruik van Botox, Azzalure of Bocouture is 100% veilig. Het lichaam breekt de ingespoten vloeistof na verloop van tijd zelf weer af. De ingreep kan dan ook zo vaak herhaald worden als je wilt.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Bij ABC Clinic starten we een injectable behandeling voor de bunny lines altijd met een gratis consult. Onze cosmetisch artsen bespreken je persoonlijke wensen en leggen duidelijk uit welke resultaten je kunt verwachten. En natuurlijk heb je ook alle gelegenheid om vragen te stellen. Bij de injectables bestaat de mogelijkheid om direct behandeld te worden aan de bunny lines. Dit gebeurt in overleg met de arts.

Wil je meer weten over een behandeling van de bunny lines? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

Het ontstaan van bunny lines

Bunny lines ontstaan als gevolg van te actieve spiertjes in de neus. Het veelvuldig aantrekken van deze spieren, musculus nasalis genaamd, is vaak erfelijk bepaald. Maar ook het natuurlijk verouderingsproces is van invloed. Na verloop van tijd blijven de neuslijntjes staan, ook als je gezicht ontspannen is. Gelukkig biedt een injectable behandeling een uitstekende oplossing. De ingespoten vloeistof ontspant de spiertjes; je oorspronkelijke gezichtsuitdrukking verandert niet.

De behandeling

Een behandeling van je bunny lines vindt plaats met BotoxAzzalure of Bocouture. Met een fijne naald spuit de cosmetisch arts de vloeistof voorzichtig in. Een verdoving is niet nodig, de injecties voelen slechts licht prikkelend aan. Na afloop van de behandeling kun je je bezigheden direct weer hervatten.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor de behandeling van bunny lines?

Uitleg over Botox

Prijs bunny lines

Behandeling   Prijs
Consult Botox en fillers   €0,-
Second opinion   €65,-
Bunny lines met Botox, Azzalure of Bocouture vanaf €95,-*

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de cosmetisch arts je dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda
M. Wichers

M. Wichers

Injectables

Breda
E. Soares

E. Soares

Injectables

Breda

Ervaringen fillers

Bunny lines
‘Weg met die neusrimpels!’
Bunny lines, Anne_Marlijn_bunny-lines_MW
Anoniem Bunny Lines
‘Ik ben hier nu een aantal keer behandeld en altijd naar volle tevredenheid’
Anoniem Bunny Lines, Bunnylines behandeling met Botox
Behandeling bunny lines bij ABC Clinic
‘Geen rare lijntjes meer’
Behandeling bunny lines bij ABC Clinic, Anoniem
Mijn bunnylines behandeling bij ABC Clinic
‘Weg witte lijntjes’
Mijn bunnylines behandeling bij ABC Clinic, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!