De kliniek
Informatie

Borstvorming bij mannen kun je behandelen met een borstverkleining of liposuctie

Het teveel aan vet kan worden verwijderd met behulp van een liposculpture-behandeling. Een teveel aan klierweefsel kan verwijderd worden door een borstverkleining voor mannen. Als de vetophopingen weg zijn, komen je oude, mannelijke contouren weer terug. Het zal een natuurlijk en blijvend resultaat opleveren.

Consult

Vrijblijvend consult borstvorming bij mannen?

Voor het behandelen van borstvorming bij mannen is er van te voren altijd een consult. Dit gesprek is vrijblijvend. Tijdens het consult zal de plastisch chirurg of cosmetisch arts je wensen en verwachtingen bespreken. Er zal uitgelegd worden hoe de liposuctie-behandeling in zijn werk gaat en al je vragen worden beantwoord.

Meer weten over de behandeling voor borstvorming bij mannen? Bel 076 – 542 31 54 voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

De behandeling

Hoe gaat een behandeling bij borstvorming bij mannen?

Tijdens de behandeling zal de cosmetisch arts beginnen met het maken van kleine incisies. Hierin spuit hij verdovingsvloeistof. Na twintig minuten wachttijd wordt via dezelfde sneetjes een vibrerende canule ingebracht. De trillingen maken de vetcellen eerst zacht en vloeibaar voordat ze worden weggezogen.

Is er ook klierweefsel aanwezig? Dan is de behandeling uitgebreider en moet je onder narcose worden gebracht. De plastisch chirurg maakt een klein sneetje aan de onderzijde van de tepelhof om overtollig klierweefsel te verwijderen. Vervolgens wordt het overschot aan klierweefsel van de huid en spier losgemaakt en weggehaald. Nadat het sneetje gehecht is, wordt met behulp van een liposuctie-behandeling nog het overtollig vetweefsel weggezogen. De behandeling eindigt met het aanbrengen van een verband rond de borst.

Nazorg en herstel

Hoe gaat het na een behandeling van borstvorming bij mannen?

Na de behandeling kunnen er de eerste dagen wat zwellingen en blauwe plekken optreden, maar deze zullen in de loop van de week minder worden. Na drie maanden is het tijd om op controle te komen bij de kliniek in Breda.

Het is belangrijk om de richtlijnen over de nazorg goed op te volgen. Een paar dagen rustig aan doen is belangrijk voor het eindresultaat. Ga ook vooral naar de controles bij ABC Clinic in Breda.

Waar word ik geopereerd?

o2 Clinic in Antwerpen

Waar vindt een behandeling van borstvorming bij mannen plaats?

De verkleining van mannenborsten wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. Je profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Resultaat

Wat is het resultaat van een behandeling van borstvorming bij mannen?

Het definitieve resultaat van een liposuctie-behandeling is pas na twee tot drie maanden bereikt, maar het eerste resultaat zal in de loop van de week al zichtbaar zijn. Je krijgt je oude, mannelijke contouren weer terug.

Prijzen

Wat kost een behandeling van borstvorming bij mannen?

BehandelingPrijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Borstverkleining - vetweefsel - liposuctie€ 2.000,-
Borstverkleining - vet- en klierweefsel€ 2.700,-

Een consult is echt noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de behandeling tegen borstvorming bij mannen. Daarvoor moet de plastisch chirurg of cosmetisch arts je dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak in Breda.

Je borstverkleining bij borstvorming bij mannen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance.

Vrijblijvend consult