De kliniek
Informatie

Een borstverkleining bij (te) grote borsten

Een borstverkleining maakt vaak een einde aan jarenlang tobben en twijfelen. Bij een borstverkleining wordt overtollig vet-, huid- en klierweefsel verwijderd. Het verkleinen van de borsten gebeurt overigens ook vaak bij een mommy makeover.

Consult

Vrijblijvend consult voor een borstverkleining?

Bij ABC Clinic starten we een borstverkleining altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt al uw vragen over een eventuele borstverkleining.

Meer weten over de mogelijkheden van een borstverkleining? Bel 076 – 542 31 54 of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

De behandeling

Hoe gaat een borstverkleining?

Voor een borstverkleining moet u onder algehele narcose. De plastisch chirurg maakt daarna een incisie van de tepel naar beneden tot in de borstplooi. Aansluitend wordt het teveel aan vet-, huid- en klierweefsel verwijderd en wordt de tepel op de goede hoogte herplaatst. De behandeling eindigt met het hechten van de incisie en het aanbrengen van een drukverband.

Nazorg en herstel

Hoe gaat het na een borstverkleining?

Vlak na de borstverkleining kunnen uw borsten wat zwellingen en blauwe plekken vertonen. Ook kunt u enige tijd last hebben van gevoelloosheid. Maakt u zich geen zorgen, dit verdwijnt vanzelf. De littekens die na de borstverkleining nog vurig van kleur zijn, worden langzaam minder zichtbaar. Helemaal verdwijnen zullen ze echter niet.

Waar word ik geopereerd?

o2 Clinic in Antwerpen

Waar vindt een borstverkleining plaats?

De borstverkleining wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren bij een borstverkleining in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Resultaat

Wat is het resultaat van een borstverkleining?

Een borstverkleining is een behandeling die altijd voor een mooi resultaat zorgt. Het is een behandeling die veel wordt uitgevoerd in Nederland en waar de cliënte meestal dolgelukkig mee is.

Prijzen

Wat kost een borstverkleining?

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Borstverkleiningvanaf€ 3.950,-

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de borstverkleining. Daarvoor moet de plastisch chirurg u gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak in Breda.

Uw borstverkleining betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Vrijblijvend consult